danieltca Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 witam . chce sie dowiedziec czy w e46 2000 rok 2.0L jest takie zabezpieczenie ze jezeli nie wymieni sie oleju do tylu kilometrow ile pokazuje OIL SERVICE to nie bedzie mozna potem odpalic auta? Wymienialem teraz olej w silniku i na liczniku pokazał mi następną wymiane za 20000 kilosów . I nie wiem czy to zresetowac czy zostawic. Pokazuje mi sie to tylko po przekręceniu jednej pozycji kluczyka w zapłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 auto odpalisz :wink: ten mit jest stary jak świat i widzę, że ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Nic się nie martw.Ja wymieniam olej co 10 000 km u znajomego w Oławie i nie resetuje kompa,mam juz inspekcję na sporym minusie.Auto jeździ,odpala a wręcz zapierd.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 ten mit jest stary jak świat i widzę, że ma się dobrze Moim zdaniem to ma się aż za dobrze Ja też nie skasowałem inspekcji ostatnio i... auto jeździ do przodu i do tyłu a nawet skręca i odpala bez problemu :lol: Jedyny minus to czerwony prostokącik, który czasami denerwuje przy odpalaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 ok . dzieki wielkie za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi