lukpap6 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witam w swojej skrzyni mam 3 stopnie pracy S,E,M gdy przelącze na M czyli manual to nie wiem czym sie przelącza biegi lapka od tempomatu nie dziala w zadna ze stron gora dol i przud tyl tylo tempomat mi sie wtedy wlącza ,moze ktos wie jak przelaczyc bieg.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 bieg zapinasz normalnie lewarkiem (czyli 1,2,3..), jednak funkcja manual nie znaczy tego samego co sekwencyjna zmiana w nowszych modelach... :idea: powiem więcej, Moim zdaniem nie powinno się zmieniać biegów ręcznie, po prostu te skrzynie nie są do tego stworzone i szybko można taką skrzynię zmęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpap6 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 dzieki sliczne <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi