lukpap6 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witam mam juz odwieczny problem z OBC to juz druga beemka w ktorej wskazuje mi -37 C co z tym zrobic bo juz zaczelo mnie denerwowac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Zobacz czy czujnik temperatury jest cały czyli nie jest urwany czy zdewastowany (gdzie jest czujnik w e32 nie wiem, ale pewnie ktoś ci napisze). Warto też sprawdzić kabel który idzie od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Doklanie jak pisze kolega... Znajomy mial podobnie przewod byl przerwany podlaczyl i dziala. Podobno ten czujnik po podlaczeniu od razu nie wskazuje temp tylko trzeba odczekac jakis czas.... <bmw_1> [ Dodano: 3 Wrzesień 09, 22:15 ] a co do miejsca to niewiem dokladnie gdzie ale szukaj z przodu w okolicach przedniego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 kolego napewno urwales czujnik temp! stala rzecz prawie u kazdego z nas.czujnik znajduje sie pod zderzakiem i jest v\bardzo podatny na uszkodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi