danieltca Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 witam! mam nastepujacy problem . po skreceniu kol w lewo lub prawo na zapalonym silniku cos wyje w okolicach kol przednich. co to moze byc . pompa wspomagania.? poradzcie od czego zaczac sprawdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Stan płynu w normie ? Jak w normie to kiedy wymieniony ? Od sprawdzenia zacznij ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 stan płynu w normie. nie jest czarny, brudny itp. nie wymienialem go . dopiero kupilem autko i nie wiem kiedy ostatnio byl wymieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRzAn Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 To koniecznie go wymień. U mnie pompa zaczeła wyć to mnie straszyli że musze ją wymienić. Na szczęście skończyło się na wymianie oleju i tak juz dwa latka z pompą mam spokój a wymieniałem go już dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To koniecznie go wymień. U mnie pompa zaczeła wyć to mnie straszyli że musze ją wymienić. Na szczęście skończyło się na wymianie oleju i tak juz dwa latka z pompą mam spokój a wymieniałem go już dwa razy. chyba wymiana oleju nic nie pomorze . dolalem tylko znikoma ilosc bo byl ubytek w zbiorniczku . rano na postoju "wyje" a juz nie wspomne jak skrece kola. dzieje sie to tylko rano po odpaleniu bo pozniej gdy silnik jest cieply wszystko gra. kiera chodzi lekko tylko ten dzwiek spod maski;( . i do tego jeszcze sie poci w okolicach wlasnie pompy. chyba przyszedl czas na nowa pompke; ) tym bardziej ze zbliza sie zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi