kamil_x Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 ładnie gosciu prowadzi ,e34.dobre przypomnienie techniki jazdy przed nadchodzaca zima :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 No fajnie jezdzi tylko jak na zwykłe zimówki + 535i ze szperunkiem to za szybko sie auto prostuje po złamaniu , predzej mi to na 525iX wygląda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Mnie się wydaje, że ten filmik jest nagrywany w którymś z krajów skandynawskich (charakterystyczne budynki). Jeśli tak, to tam mają nakaz jazdy na oponach z kolcami. Może dlatego tak ładnie mu się zbiera po kontrze? A tu zaledwie jedna E30 ale i tak miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Jeśli tak, to tam mają nakaz jazdy na oponach z kolcami. To tez mozliwe , Patryk jak był w Norwegii to tez latał japonczykiem z kolcami i mowil ze caly czas bokiem a auto sie ladnie trzyma drogi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Tu Hołowczyc jeździ na oponach z kolcami i w sumie jest podobnie (ale nie wiem jaki napęd ma auto)... : . Myślę, że koleś z BMW raczej jechał na kolcach i dlatego tak mu ładnie wychodziło auto z "boczków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_x Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 gdzies tam w komentazach na 2 filmie pisal ze jezdi na nowych zimowkach. to jest w norwegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 gdzies tam w komentazach na 2 filmie pisal ze jezdi na nowych zimowkach. to jest w norwegi. Czyli jeździ na oponach z kolcami bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 hmm,przeanalizowalem pierwszy filmik i mam kilka niedociagniec. Moze sie myle to prosze o wyciagniecie z bledu. Po pierwsze jesli to jest dobry drift to zycze powodzenia takiej technice.Gosc dodajac gaz slizga autem prawie w polowie zakretu by sekunde puzniej ratowac sie,a to chyba nie o to chodzi. Zawsze myslalem ze wylamuje sie samochod przed zakretem lub na jego poczatku i kolami ustawionymi w kontrze wspolgrajac z odpowiednim stopniowaniem gazu co owocuje dlugim ,efektownym ale jednoczesnie KONTROLOWANYM poslizgiem. Sprawa kolejna to predkosci osiagane przez niego. Szczegulnie w czwartej minucie gdy jest wstawka o jezdzie z predkoscia 80km/h to drazek zmiany biegow ustawiony jest bardziej na jedynce i zmiany ida wedlug mnie miedzy pierwszym a drugim biegiem. Co potwierdza przelatujace otoczenie.Jakos wolno te drzewa mija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi