Rafałs Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam <bmw_2> Mam pytanko jakie ma być ciśnienie paliwa na listwie wtryskowej na wolnych obrotach w bmw e36 m43b16 ? dzięki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 3 atmosfery z tego co wyczytałem, to zawsze tyle ma mieć... nie ważne czy wolne, czy przy odcięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 3 atmosferyz tego co wyczytałem, to zawsze tyle ma mieć... nie ważne czy wolne, czy przy odcięciu a możesz podać jakiegoś linka do tego :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja korzystałem z książki sam naprawiam... "Regulator ciśnienia na rozdzielaczu utrzymuje stałe ciśnienie w układzie wynoszące 0,3MPa" (w wersji 320-325 0,35MPa) wg mojego rozumowania, rozdzielacz- to przez nas nazywana "listwa wtryskowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ok dzieki za pomoc <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nie ma problemu oby tylko BMW chodziły <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi