wo1981 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 witam wielka PROŚBA ma problem z olejem do skrzyni biegów bylem u dwóch mechaników jeden powiedział ze to musi byc specjalny olej i cała zabawa mnie bedzie kosztowała okolo 150zł a drugi ze moze 50zł nie chodzi o kase ale moze ktoś wymieniał i wie co i jak????? moje auto to : 318 ti 97rok 1.9 ccm 140 Hp compact dajcie znac jak wiecie Pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A nie masz naklejki na skrzyni? Tam powinno byc napisane jaki olej masz wlac bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wo1981 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 nie zaglądałem bo mam zabudowany spód ale zobacze wiec dzieki . chyba bedzie ten droższy bo mechanik mówił ze to musi byc specjalny i tez cos mowił o naklejce na skrzyni wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALF Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Po numerze WIN możesz sprawdzić jaką masz skrzynię i jaki do niej olej. Jeśli long live, to tylko ESSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wo1981 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 a gdzie moge sprawdzic nr vin na jakiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALF Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 VIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi