lysytaxi Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 pomoże ktoś? potrzebuję wszystkie informacje przetłumaczone na polski język do e-38 ale myślę że model nie ma znaczenia.non stop coś mi się wyświetla.a nie chcę tego bagatelizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 napisz co ci sie wysweitla, to ci powiem co to jest.... bo jakbbym mial wszystkie komendy tlumaczyc to by chyba ze 3 strony tego bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Tu masz najważniejsze komendy które często wyskakują BREMSLICHT - przepalona żarówka światła hamowania ABBLENDLICHT - światło mijania (przepalona żarówka, uszkodzony bezpiecznik lub obwód) ANHANGERLICHT - światła przyczepy (uszkodzony bezpiecznik lub obwód) BETRIEBSANLEITG – instrukcja obsługi BREMSBELAGE - zużycie okładziny hamulców BREMSFLUSSIGKEIT - poziom płynu hamulcowego osiągnął MIN BREMSLI. ELEKTRIK - brak świateł hamowania (stopiony bezpiecznik lub obwód) CHECK CONTROL - usterka w układzie elektronicznym GETRIEBEPROGRAMM - usterka w elektronicznym sterowaniu automatycznej skrzyni HANDBREMSE LOSEN - zwolnić hamulec ręczny KEIN BREMSLICHT - brak świateł hamowania (przepalone żarówki lub bezpiecznik) KENNZEICHENLICHT - oświetlenie tablicy rejestracyjnej (jak wyżej) KOFFERRAUM OFFEN – bagażnik otwarty KUHLWASSER – niski poziom płynu chłodzącego KUHLWASSERSTAND - niski poziom płynu chłodzącego KUHLWASSERTEMP - za wysoka temperatura płynu chłodzącego LICHT AN? - włączone światła MOTOROL – niski poziom oleju w silniku NEBELLICHT HONT. - światła przeciwmgielne tył NIVEAUREGELUNG - samochód przeciążony OEIST. LENKHILFE – płyn wspomagania kierownicy OELDRUCK MOTOR - za niskie ciśnienie oleju w silniku. Natychmiast wyłączyć silnik OELDRUCK SENSOR - czujnik oleju nie działa nie podłączony OELSTAND MOTOR - poziom oleju w silniku osiągnął MIN RUCKLICHT – światło cofania (jak wyżej) NEBELLICHT VON - światła przeciwmgielne przód SENSOR OELSTAND - uszkodzony czujnik poziomu oleju SPEED LIMIT - informacja o przekroczeniu zaprogramowanej prędkości STANDLICHT – przepalona żarówka światło postojowe (jak wyżej) TANDLIHT – przepalone żarówki świateł pozycyjnych TUR OFFEN – drzwi otwarte WASCHWASSERSTAND - niski poziom płynu do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytaxi Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 wlasnie co do tematu wyswietliło mi sie dzis BETRIEBSANLEITG czyli "instrukcja obsługi" o co chodzi co instrukcja ?? mam instrukcje wsadzic jej do schowka ?? nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 nie wiem jak w e38, ale wydaje mi się że możesz zmienić język w jakim są wyświetlane te informacje na np angielski, może to ci ułatwi walkę z komunikatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ///M3 a nic nie poprzedzało tej wiadomości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 zazwyczaj jest tak ze pokazuje bład i potem zebys zobaczył do instrukcji.Jezyk można zmienic bardzo prosto sa chyba 4.ang.niem.włoski i jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 nie zauwazylem innego błędu własnie.. tylko ta instrukcja ... a jak zmienic język ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 http://www.maxbimmer.pl/threads/9751-zmiana-jezyka?highlight=zmiana+jezyka zmiana jezyka w e34 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 git majonez dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 działa nie ma szprechania anglikuje mi juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 tez cieszylem sie jak dziecko jak zmienilem jezyk na angieleski :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi