streetracer! Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam! Mam pytanko odnosnie głośników. W samochodzie mam dwa na 4"omy" a teraz chce dołożyć jeszcze dwa ale pisze na nich 6 "omów" czy moge zamontowac te głosniki pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_ramzi Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Teoretycznie je zamontujesz ale nie powinno się. A wiem że takie głośniki nie będą dobrze grały, przekonałem się na własnej skórze i wyjąłem odrazu bo też robiłem taką próbe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Do car audio chyba max 4 omy. A takie co tym masz, czyli 6 omów, to raczej do sprzętu domowego (np. kino domowe). Lepiej nie montuj tego do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ok. wielkie dzieki <bmw_2> w takim razie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi