Piter17 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 witam koledzy jak w temacie ... pare dni temu wszedlem pod autko i zdziwilem sie bo nie mam stabilizatora.... mam obnizone sportowe kompletne zawieszenie H&R i mam pytanie czy musze kupic i zalozyc stabilizator czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRzAn Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nie wiem kolego na ile to prawda ale podobno wersja 316i e36 nie miała na tyle stabilizatora też nad tym myślałem i kiedyś szukałem tego w internecie i gdzieś do takich wypowiedzi dotarłem podobno w książce z serii "sam naprawiam ... " nawet tak napisali !!! Więc zawieszenie sportowe możesz mieć założone ale bez stabilizatora !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi