lysytaxi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 TEL.SIMENS JEST BEZ PRZEWODOWY A PO WŁOŻENIU KARTY POP.NIE WIDZI JEJ I KAŻE PODAĆ PIN A KARTA GO NIE MAM.CO ROBIĆ POMOCY SĄ TAM JAKIEŚ KODY?ALARMOWY 112 DZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 a gdzie wkładasz karte?? ja w swojej e38 moge włożyc pod telefon - tu niestety nie działa albo do bagażnika i wtedy telefon funguje bez problemu, z tym ze jaq mam telefon przewodowy:) ale moze warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytaxi Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 a gdzie szukać w bagażniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Po lewej stronie odsłaniasz atrape i tam powinna być płaska czarna nazwijmy to skrzynka z wycięciem na duża tzn.niewyłamaną jeszcze karte sim ,napewno znajdziesz.jest tam wytłoczona strzałka gdzie wsunac karte tylko nie pamiętam czy czipem do siebie czy od siebie:) jak byś nie znalazł napisz to zrobie zdjęcie jak to wyglada u mnie. [ Dodano: 5 Wrzesień 09, 12:26 ] ja posiadam taki telefon.. i w tym przypadku karte mozna włożyć pod.. ale tak jak pisałem u mnie tu niestety nie działa , i mozna włożyć do bagażnika i tu telefon działa bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytaxi Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 dzięki jutro będę szukał tego miejsca pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 napisz co i jak z telefonem jezeli Ci sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytaxi Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ja nie mam miejsca w centralce na kartę muszę szukać przyczyny gdzie indziej.pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 sprawdź czy nie masz odpiętego jakiegoś kabelka w bagażniku, często jeżeli kogoś denerwował dźwięk telefonu to rozłączał kabel z tyłu w bagażniku tak czytałem. Poza tym wiem ,że nie wszystkie karty telefon będzie czytał, nie pamiętam dokładnie bo to zależy od roku, popróbuj z kartami innych operatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytaxi Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 DZIĘKI.Ale próbowałem plusa ,ery i orange i nic.a kabelki są wpięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi