lysytaxi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 MAM PYTANKO CZY MOŻNA NAPRAWIĆ PRZEPALONE PIKSELE?CHODZI MI ŻE INFORMACJE SĄ NIE CZYTELNE NP.SPALONA ŻARÓWKA ITP.PROSZĘ O POMOC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 z tego co wiem to nie mozna.... ale pewien nie jestem. Jesli te informacje pokazuje komputer w liczniku to najlatwiej bedzie wymienic licznik badz ten wyswietlacz jesli jest jakos wczepiany a nie wlutowywany. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak najbardziej mozna to naprawic , kazdy szanujący sie serwis elektroniczny powinien sie tym zająć , tak dla przykładu pierwsza lepsza oferta z wa-wy : http://www.swistak.pl/a4748832,NAPRAWA-PIKSELI-WYSWIETLACZY-BMW-E38-E39.html we wrocku na pewno ktos sie znajdzie , musisz popytac na miescie po serwisach rtv :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ja naprawiałem "pixoloze" OBC (e36) w AutoChip. Złożyli z dwóch jedno i wszystko działało jak powinno. Możesz do nich zadzwonić i spytać się czy poradzą sobie z twoim problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytaxi Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 dzięki za pomoc.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi