sopelllo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Gdy ruszam niezawsze ale coraz częściej szarpie autem na pierwszym biegu dość mocno wrzucam 2 bieg i jest okej, nie zawsze ale zazwyczaj. Gdy chce raptownie ruszyć to ostatnio prawie zawsze na ciepłym silniku i na zimnym. Na pozostałych biegach wszystko jest okej. Niewiem gdzie szukać przyczyny, może ktoś miał podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 a jak tam filtr paliwa?? ja bym zaczal od tego ale moge sie mylic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja bym zaczął od układu zapłonowego, czyli przewody i świece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jesli Ci szarpie tylko na 1biegu i kiedy ruszasz (uzywasz sprzegla) to moze byc takze konczace sie sprzeglo... Jesli masz tak zawsze na 1 biegu nawet kiedy jedziesz normalnie to szukaj tam gdzie koledzy podpowiadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopelllo Opublikowano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 podłączyłem pod kompa i się okazało że sonda lambda jest do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi