pawel75x Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 wywala mi plyn do zbiornika i nie wiem czy to moze byc visko? tak mowil mi mech. ale nie jestem pewny czy wymieniac bo to sporo kosztuje, a jesli nie pomoze? temp. wychodzi poza pion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 a wywala Ci podczas jazdy czy jak stoisz ?? silnik masz dobrze odpowietrzony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 sprawdź termostat, może się nie otwiera i dlatego, wymontuj go i wsadź do gara i zagotuj wodę zobacz czy się otworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel75x Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 gotuje i tak i tak sprawdze jeszcze odpowietrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 podczas jazdy nawet jesli visco by nie dzialalo nie powinien sie grzec ... ped powietrza chlodzi chlodnice ... visco chlodzi najczesciej na postoju... ja ponad rok jezdzilem bez dzialajacego visco.... nieraz tylko w korkach nagrzewnica na max zeby temp spadla <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Piter17-naprawde nie masz się czym chwalić.Jek kolega pisał -sprawdz termostat,może to być też pompa.Czy dolny przewód maż tak samo gorący jak górny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel75x Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 dolny jest troche zimniejszy ale jest strumien w zbiorniku wiec mysle ze pompa dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdario Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jak masz dolny przewód "mniej ciepły" to termostat się nie otwiera do końca i duży obieg nie pracuje na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja bym sprawdzil visko bo przeciez najlatwiej sprawdzic tym bardziej ze takie padlo podejrzenie. Jak dziala visco to slychac na 1km. Sprawne visko powinno wydawac z siebie straszny huk.... i po wylaczeniu silnika powinno sie szybko zatrzymac, i krecic sie z oporem na wylaczonym silniku. Jesli po zagrzaniu nie ma strasznego huku lub kreci sie swobodnie po zgaszeniu i na wylaczonym silniku to visko do wymiany.... w wazne tematy masz opisane zasady dzialania viska poczytaj a poznasz jego zasade pracy.... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi