Forest Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zamówiłem przedni zderzak MPakiet,trzeba go oczywiście pomalować.Gdzie we Wrocławiu to zrobię tak by lakiernik dobrze dobrał odcień by nie widać było różnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Forest u Ciebie to będzie trudne, bo każdy myśli że to czarny, a to ciemny granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Heh...myślę,że jeśli ktoś ma pojęcie i fach w ręku to różnicę zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Pojedź na ul. Niedzwiedzią na przeciwko Magnolii.. Tam ostatnio Tato dawał honde do poprawek i jest zadowolony. Lakier dobrze dobrany położony, szukałem przejść ale stety nie udało mi się znaleść :party: pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ja tam robiłem e38 i byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jakie tam mają ceny?Bo dla przykładu w Inchape za malowanie zderzaka krzyknęli mi 700 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Podjedz i zapytaj albo ja jak mi się uda jutro załatwię Ci jakieś namiary i zadzwonisz i będziesz wiedział ile krzyczą.. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 http://www.zumi.pl/378887,Blacharstwo__Lakiernictwo__Wulkanizacja_Opon._Jerzy_Madziak,Wroclaw,firma.html To je to happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Seba, nie mogę wysłać Ci tych zdjęć więc zostawiam je tutaj. Gdyby coś było trzeba to jutro będę miał książkę ze sobą. Pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Dzięki 5oul <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi