ALF Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Widziałem kiedyś 525 E34 z namalowanym trójkątem (no może bardziej trapezem) jakąś farbą kauczukową...wyglądało to całkiem nieźle, tyle, że było matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bmwfane34 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Po dacie ost. postu widze ze temat raczej juz nieaktywny ale wyraże moje zdanie na ten temat;) Ja Bra kupiłem i mówie na nia pieszczotliwie "szmata" maske może i rysuje nie wiem nie zaglądałem i tak planuje zająć sie kiedys lakierem to najwyzej sie wtedy zrobi (jakby co). Mi sie taki dodatek podoba ale najbardziej w e30 i e34 w e36 juz niebardzo a w modelach jak np e46 gdzie razem z maska otwieraja sie nerki to juz wogóle, bra powinna być tylko na masce a nie na całym przodzie. A te 2 sterczace "cosie" u mnie są takie twarde i niby maja zabezpieczac szybe przed odpryskami, nie wiem czy to działa, ja odprysków narazie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Też kiedyś chciałem zacząć ten wątek bo nie ukrywam chciałm to założyć do siebie ale ten topic potwierdził moje obazy i chyba zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wracając do tematu to dzisiaj rozmawiałem z kumplem z Focus'a (agencja reklamy wyzualnej). Zajmują się też oklejaniem samochodów i mają folię zabezpieczającą. Mówi że najlepiej okleić całą maskę na dany wzór (mają tego sporor np. carbon, kolory matowe itp). Teoretyczny koszt kolejenia to 200PLN Netto za 1m2 (robota+materiał) ale można się dogadać więc jakby ktoś się kiedyś zastanawiał nad takim zabiegiem to niech da mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja na swojego turasa będę zakładal na pewno wiadomo rzecz gustu i stylu w którym auto jest zrobione a żeby "BRA" nie niszczyło maski porostu pod nią można podkleić folie bezbarwna koszt ok 15zł a tu daje kilka zdjęć podglądowych na e36 oceńcie sami Dodaje w postaci linków ponieważ forum ma ograniczenia wielkości nawet 640x480 nie wchodzi:twisted: http://images38.fotosik.pl/173/3ca650f6537ba1d1med.jpg http://img195.imageshack.us/img195/4734/i6ecuq.jpg http://img266.imageshack.us/img266/2259/bmw3kb9.jpg 3ca650f6537ba1d1me.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 zarysowania od "BRY" zawsze mozna spolerowac, przy sprzedazy e34 tak robilem i nie bylo sladu, a smigalem z nia 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_snikers Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wracając do tematu to dzisiaj rozmawiałem z kumplem z Focus'a (agencja reklamy wyzualnej). Zajmują się też oklejaniem samochodów i mają folię zabezpieczającą. Mówi że najlepiej okleić całą maskę na dany wzór (mają tego sporor np. carbon, kolory matowe itp). Teoretyczny koszt kolejenia to 200PLN Netto za 1m2 (robota+materiał) ale można się dogadać więc jakby ktoś się kiedyś zastanawiał nad takim zabiegiem to niech da mi znać. To modne teraz carboon ale uważajcie jeśli wasze autko było lakierowane lub jeśli macie pecha .... to jak zechcecie oderwać tą folie można się nie miło zdziwić i zobaczyć jak wygląda blacha bez lakieru przynajmniej miejscowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czegoś takiego bym NIGDY nie wkompanował na przód swojego samochodu- ludzie to mają straszne gusta kkk..jpg e46..jpg e466..jpg e34..jpg e38..jpg e39..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 O w mordę ale sieczka ! To e38 mnie dobiło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wygladaja jak kagance dla psow..lekka przesada.Delikatne bra wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 hehe :lol: - masakra - jak kaganiec dla Hannibala Lectera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wygladaja jak kagance dla psow Tutaj się z Tobą zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 lekka przesada? masakra... rozumiem, delikatna elegancka bra na sama maske moze byc, ale to juz jest przegiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi