Kosa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Mam pytanko, gdzie we wrocławiu skasuję błąd AIRBAG Wczoraj, grzebałem przy pompie paliwa (przekaźnik, bezpicznik, wymiana akumulatora) i popodłączeniu akumulatora najpierw miga pożniej świeci się kontrolka AIRBAG, gdzie można podjechac naskasowanie błędu, czy tylko Jetronik ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ja kasowałem na terenie komisu Gosia na Klecińskiej, tuż przed Estakadą. Skasowali mnie 70zł. Nie mam tam nr telefonu ale zdaje się, że gdzieś na forum można go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 spoko, mam po drodze po pracy jest przy Orlenie dzięki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Szkoda, że masz tak daleko bo bym ci skasował za free :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 w sumie mam interface, ale jakiś zwykly za 70 pln z viakena nie wiem czy on da ade to zrobic pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 w sumie mam interface, ale jakiś zwykly za 70 pln z viakena nie wiem czy on da ade to zrobic No cóż zostaje tylko spróbować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi