Koniu Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam ! mam taki problem iż cieknie mi olej a że było przed wymianą to zaprowadziłem do mechanika i mówię żeby zmienił olej filtry etc i żeby zrobił żeby ten olej nie ciekł ! przy odbiorze auta powiedziano mi że w 99% cieknie z podstawy filtra oleju i trzeba tam wymienić uszczelki ! no i że można je dostać w serwisie i jak już je sobie ogarnę to mam przyjechać i koszt wymiany wyniesie mnie ok 200-300zł bo to dużo pracy ! więc teraz mi powiedzcie co mam zrobić bo pewnie w serwisie za takie coś wezmą od chu*a ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zobacz ten temat, co prawda koleś wymieniał to w m52b20 ale może ci pomoże : http://www.beemka-klub.pl/forum/printview.php?t=31878&start=0&sid=ff46162e5d91cedabc474084b077651e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 nie mam czasu i miejsca żeby się tak pobawić ale chodzi mi o to gdzie mogę dostać takie uszczelki czy to gumkę do tej podstawy bo na allegro nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi