Stasiek530d Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ja tez podłącze się do tematu... mam navi 16:9 czytnik mkIII i czy ktoś nie chciałby podzielić się odpłatnie za wgranie polskiego menu oraz płytą z navi na polske bo mam tylko na europe zachodnią;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Mapki i gotowe softy z polskim lektorem i menu znajdziesz: http://chomikuj.pl/mr.lova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tak jak Krzysiek napisał u Mr. Lova znajdziesz co potrzebne, a jak nie wiesz jak się zato zabrać to pisz zgram co trzeba i wezmę na spota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Nie wiem jak mam to nagrać Nie raz nagrywałem różne rzeczy ale z tym mam problem chyba że nagrywam dobrze a czytnik jest nie ok Ściągnąłem mapy od Mr. Lova naviteq 2012 *oraz ten program magiciso zrobiłem tak jak jest nap isane *Problem w tym że po rozpakowaniu z rara są 3 pliki a tym magiciso można wgrać tylko 1 chyba że robię coś źle sam nie wiem chodzi mi o mapy na mk III byłbym wdzięczny gdyby ktoś dał rade mi to wypalić mapy Polski i Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 sciagnij ImageBurn wskaz plik obrazu do nagrania (Iso/Bin/Cue) wypal z minimalna predkoscia na dobrej jakosci CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi