bmw316i Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 widziałem na allegro oferty polegające na wgrywaniu jezyka pl i nowych funkcji do fabrycznej nawigacji bmw (e46, duza navi mk4) za około 200 pln czy ingerencja w soft moze odbic sie negatywnym skutkiem na funkcjonowaniu nawigacji i komputera? czy 200 zł jest dobrą ceną za tego typu usługe (krk) ile moze kosztowac oryginalna płyta z mapą polski do nawigacji mk4? nie znalazłem ani jednej oferty na allegro [ Dodano: 21 Wrzesień 09, 14:35 ] juz zalatwione. sam odpowiadam na postawione przez siebie pytanie, jeżeli ktoś potrzebuje lub będzie potrzebowac tego typu informacji to znajdzie je na forum. za aktualną mape PL i polski język oraz odblokowanie ukrytych funkcji zaplacilem 130 pln. działa bez zarzutu, zmienił sie tylko wygląd logo przy wlączaniu zapłonu, pozatym nawigacja prowadzi bez zarzutu, nic sie nie wiesza, wykonanie usługi trwało poniżej 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomano29 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam.Jestem od tygodnia posiadaczem bmw e39 które sprowadziłem z niemiec rok. produkcji 2000r ma juz nowy panel nawigacji 16:9 całe menu jest w języku niemieckim słyszałem że jest możliwośc wgrania polskiego menu?Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 A jaki masz czytnik na cd czy dvd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomano29 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 mam czytnik dvd i cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 A więc rozumiem, że czytnik mkIV na dvd. Nie ma problemu jak chcesz mam soft do takiego czytnika z zajefajnym logo startowym, mapy też mam np 2011 bmw high z wgranymi radarami. Kwestia żebyś się zjawił na jakimś spocie (tylko napisz do mnie wcześniej na PW, że będziesz to wezmę co trzeba ze sobą). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 mkIV,Jaro da rade,prawda Jaro?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 mkIV,Jaro da rade,prawda Jaro?:lol: ...myślę, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Kwestia żebyś się zjawił na jakimś spocie A będziesz na spocie 30.10??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Mam nadzieję, że tak. Zapisałem się na listę, jak mi nic nie wyskoczy to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 No to jak będziesz to weź te swoje specyfiki do odczarowania NAVi a ja nie będę dłużny :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomano29 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 To fajnie.Chętnie skorzystam.Ja pochodze z okolic Elbląga jest tu nowy i nie bardzo jeszcze wiem co i jak:)Gdzie mozna ewentualnie ciebie spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Tomano29 do kogo ten post? wiesz że spotykamy się we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dokładnie. Najbliższy spot za tydzień w niedzielę we Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 No to jak będziesz to weź te swoje specyfiki do odczarowania NAVi a ja nie będę dłużny :drunk: spoko....a Twój czytnik to też mkIV?, bo do mkIII też coś mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomano29 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 To fajnie.Chętnie skorzystam.Ja pochodze z okolic Elbląga jest tu nowy i nie bardzo jeszcze wiem co i jak:)Gdzie mozna ewentualnie ciebie spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 To fajnie.Chętnie skorzystam.Ja pochodze z okolic Elbląga jest tu nowy i nie bardzo jeszcze wiem co i jak:)Gdzie mozna ewentualnie ciebie spotkać? ??? nie wiem o co kaman, jak nie będziesz na spocie to odezwij się na PW, postaram się pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 spoko....a Twój czytnik to też mkIV?, bo do mkIII też coś mam... A wiesz że nie sprawdzałem, więcej nawet nie wiem gdzie to sprawdzić... Możesz podpowiedzieć bo nie chcę tracić czasu na szukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 5oul,w mkIV na czytniku masz napisane dvd,tak najprościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Dokładnie, sprawdzisz tak jak kolega pisze, na czytniku ma być napisane dvd, jak nie ma to wejdź w ustawienia i sprawdź jakie masz symbole bodajże w prawym górnym lub dolnym rogu ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Wszystko jasne mam mk IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 No to spoko. Softa wezmę ze sobą, a mapę masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Mapę mam ale tylko na Europę zachodnią... z tym też coś damy radę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Spoko zgram Ci nową 2011 z wgranymi radarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Spoko zgram Ci nową 2011 z wgranymi radarami ehhhh i znowu flaszka... :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Panowie mam navi 16:9 czytnik mkIII cd potrzebuję pilnie mapę na Niemcy czy ktoś dysponuję taką mapką na cd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi