Kamil Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 witam zamknołem bemke zostawiajac kluczyki w środku! macie jakies sposoby zeby otworzyc auto bez uszkodzen?? w bemce brak centralnego zamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Pogadaj z Alaszim.Miał kiedyś taki problem i zna na pewno nr do pana który mu pomógł <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Robak na ul. Kurkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 sposób pierwszy: jeśli nie masz elektrycznych szyb z tyłu/przodu to wytrzyj szybę szmatką, ubierz gumowe rękawiczki i trzymając ręce płasko na szybie spróbuj ją opuścić (najlepiej weź kogoś do pomocy)... działa tylko wtedy kiedy mechanizm szyb chodzi lekko sposób drugi: (najskuteczniejszy) przygotuj sobie gumowy (ewentualnie drewniany) klin i twardy elastyczny drut, odegnij ramkę szyby od strony pasażera (najlepiej śrubokrętem omotanym szmatą), w momencie kiedy szpara będzie spora, włóż drut i spróbuj wyciągnąć dzyndzel (oczywiście jeśli całkiem się nie chowa)... ewentualnie możesz spróbować otwierać za klamkę wewnętrzną, ale tak nigdy mi nie wyszło :wink: reszta sposobów jest już raczej brutalna, więc nie piszę o nich pozdro i powodzenia w bojach <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 z tego co pamietam to w e36 dzyndzel jest bez glowki, wiec nie bedzie jak go chwycic. Firma steef w hali targowej. Bez problemu podjada i otworza drzwi jesli nie dasz sobie rady, i z tego co pamietam maja calkiem dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafarzszafarz Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ja u siebie robiłem tak jak TAZUNIO opisał tym II sposobem i było wszystko oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi