woz Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Cos mi sie telepie przy tylnych kolach, jakies blaszki albo cos. Mam wrazenie jakbym polonezem cisnal. No ale od jakiegos czasu swieci mi sie komunikat na kompie, ze BRAKE LININGS do wymiany/naprawy. A tak po naszemu, brake linings to dokladnie co? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 to są klocki hamulcowe... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Kolego woz, 'brake linings' to po naszemu okładziny hamulcowe, czy jak kto woli klocki hamulcowe. Tazunio mnie jednak wyprzedził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Dokładnie jak piszą koledzy. A co ci tam telepie dokładniej ? Może to ta blaszka osłaniająca tarcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 A może te blaszki przy klockach(ogólnie zajrzyj w okolice zaciskow)Moze mocowanie szczęk hamulca ręcznego lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A klocki to nie BRAKE PADS? ale jak faktycznie piszecie, moga to byc te blaszki w okolicach zaciskow, bo lata strasznie. Dzieki za info bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi