pio55 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Chciał bym poznac wasze opinie co byscie wybrali do swojej bawarki na nasze piekne polskie dziurawe drogi WEITEC 40\40 ZIELONE czy VOGTLAND 30\30 FIOLETOWE. Prosze o porady poniewaz nie moge sie zdecydowac. BMW E36 316i SEDAN aha dodam ze sprezynki maja współpracowac z seryjnymi amorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 do seryjnych amorków to max 30/30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio55 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Może i tak ale czytajac nie które opinie 40\40 sprawuje sie tez bez zarzutu chodzi mi bardziej o same sprezyny które beda lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 U Weitec'a kazda sprezyna jest zielona :drunk: Co do samej firmy to jezdziłem na kompletnym zestawie Weitec GT 60/40 i jak dla mnie sprawowały sie bez zarzutu , elegancka gleba i swietne trzymanie sie drogi. Jesli chodzi o seryjne amory + sportowe sprzezyny to tak jak pisze Taznunio 30/30 to maks :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio55 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 A nie orientujecie sie które sa twardsze i które lepiej kupic do serii???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi