mariusz13 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zauważyłem że w prezentacji zaprzyjaznionych klubów niema BMW KLUB POŁUDNIE czy nie jesteśmy z nimi zaprzyjaznieni ??? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Sam jestem swiezy w tym temacie.Poczytaj sobie.. http://www.forum.maxbimmer.pl/topics5/zlot-w-nysie-oczami-szanownych-panstwa-z-klubu-klb-vt12613.htm?sid=ae32e3bdd6d126cf64a3abe9a1c3f8f9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 BMW KLUB POŁUDNIE czy nie jesteśmy z nimi zaprzyjaznieni Heh jak to sie mówi przeoczenie , zaprzyjaznieni jestesmy od jakichs 2 lat z tym że jako takie BMW KLUB POŁUDNIE powstało chyba niecaly rok temu (pewien nie jestem) A linka sie zaraz uzupełni bmw_beer Sam jestem swiezy w tym temacie.Poczytaj sobie.. http://www.forum.maxbimme...4a3abe9a1c3f8f9 Tomski to zupełnie inni ludzie :lol: nie powiązani na szczescie z BMW KLUB POŁUDNIE :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tomski to zupełnie inni ludzie nie powiązani na szczescie z BMW KLUB POŁUDNIE I całe szczęście bmw_beer Pozdro dla BKP :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 I całe szczęście bałeś się pewnie, że zintegrowałeś się z nie tym klubem co trzeba :mrgreen: Również pozdrawiam kolegów i koleżanki z BKP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Tomski to zupełnie inni ludzie :lol: nie powiązani na szczescie z BMW KLUB POŁUDNIE :drunk: O kurde! :shock: Przeciez mowilem ze jestem swiezy.. .sorry. :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 No tak jesteśmy "nowym" klubem, który powstał po odłączeniu się od bap-u... chociaż z niektórymi członkami tego klubu wciąż utrzymujemy dobry kontakt Tak więc w imieniu BKP uważam, że jesteśmy zaprzyjaźnieni z Maxbimmerami!!! mam nadzieję, że niedługo pojawimy się w prezentacji zaprzyjaźnionych klubów pozdrawiam Wszystkich Maxbimmerów <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dołączam się do słów weny <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi