FENIX Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Z11 (E1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 protoplasta audi a2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 protoplasta?? Silnik elektryczny o mocy ok. 58KM, prototyp pochodził z 1991 roku więc i dizajn (jeśli można to w ogóle tak nazwać ), paskudny ale nowoczesny. Śmiał bym twierdzić że trochu wyprzedzał A2, mimo to cieszę się że nie trafił do masowej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 hehe...ale światła przednie wylądowały w e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Też mi się tak wydaje - prawie identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 jestem ciekaw jak było z napędem??? tył.. czy może po całości polecieli i... aż strach się bać <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 wnętrze zalatuje z kilometra francuzem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 BMW E1 łącznie z bateriami ważyło 880 kg, a współczynnik oporu powietrza Cw wynosił 0,32. W wyposażeniu znajdował się ABS, airbagi były w planach. Zasięg na jednym ładowaniu baterii: 250 km - dane techniczne nawet w dzisiejszych czasach nie są złe... A napęd... nie wiem, coś mi się zdaje że na obie osie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A napęd... nie wiem, coś mi się zdaje że na obie osie oj - nie wydaje mi się... na zdjęciu gdzie widać wnętrze nie widać tunelu środkowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 możliwe, że silniki elektryczne umieszczone są przy kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 nie jestem zwolennikiem aby BMW produkowało tej klasy samochody niech to robią dalej włosi, francuzi, koreańczycy itp. no ale nie BMW zepsuli by sobie renomę wypracowaną przez wiele lat to do BMW nie pasuje <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 nie jestem zwolennikiem aby BMW produkowało tej klasy samochody niech to robią dalej włosi, francuzi, koreańczycy itp. no ale nie BMW zepsuli by sobie renomę wypracowaną przez wiele lat to do BMW nie pasuje <bmw> No to mam dla ciebie złą wiadomość. Powstał projekt "MegaCity". Na początku kolejnej dekady BMW zacznie produkować kilka niewielkich modeli, mniejszych od serii 1 i Mini, wyposażonych w silniki elektryczne, super oszczędne i czyste benzynowce lub hybrydy. Otuchy może przynosić fakt iż będą sprzedawane pod marką i-Setta (nawiązanie do modelu Isetta z 1955r.) info z najnowszego numeru (20) "BMW trends" <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 całe szczęście że nie pod nazwą BMW mają zamiar to sprzedawać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Patrze na to auto i przychodzą mi dwie marki do głowy : Citroen i Audi. No ale jak widać to BMW było pierwsze Jak napisał mariusz13, dobrze że nie będzie to sprzedawane pod marką <bmw> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi