tazunio Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Może zna ktoś to auto: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9252771 :?: :?: :?: Coś gościa nie mogę chwycić na telefon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Taki silnik w tej budzie... <bmw_1> Ciekawe jak wygląda to wnętrze od e46, bo na foto nie widać. Przyznam auto super się prezentuję - dobra fela 10". Daj znać jak się dowiesz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajbaa Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 wnetrze e46?? eee nie lapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 też mi chodzi po głowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 dzwoniłem, czekam na dokładne foty... z e46 są siedzenia przednie i kanapa tylna, na pewno nikt nie kojarzy tego autka :?: :?: :?: szukałem po forach i klops :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 a wie ktos jak jest w papierach >> milo by bylo gdyby jako 1,6 lub 1,8 byl zarejestrowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 a wie ktos jak jest w papierach >> milo by bylo gdyby jako 1,6 lub 1,8 byl zarejestrowany gliniarze już nie są tacy ciemni jak kiedyś też jeżdżą beemkami prywatnie i wiedzą ile cylindrów ma 1,8 a ile 2,8l można stracić dowód a i inne kłopoty mogą być nie wspomne już że przeglądy to tylko za dodatkową opłatą będzie przechodził lub po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi