5oul Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 E-36 Paweł, Alkomat na 100 będzie także bez stresu bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Fajna sprawa ten alkomat, tylko jakoś tak powoli spadają z niego te promile:) bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Fajna sprawa ten alkomat, tylko jakoś tak powoli spadają z niego te promile:) :mrgreen: ważne że mierzy tak jak trzeba :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ze strony BKP zostaje termin 05-06.09 A jednak niestety podobnie jak u Was ten termin został odwołany, wielu osobom pozmieniały sie plany.Myślę że parę osób zaglądnie do Was w ten wekend. Ja i wena napewno pojawimy się, możliwe że i dzisiaj i jutro. Cuba jutro będzie u rodziny w Nysie więc prosił o fona jak już będziemy. Pozdrowionka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 jak kto może niech zabierze przedłużacze / rozdzielacze itp. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 No to miłej zabawy Wam życzymy i pozdrawiamy z Norwegii, strasznie tu zimno i pada deszcz, oby Wam pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 jak kto może niech zabierze przedłużacze / rozdzielacze itp. <bmw_2> Przedłużacze będą, oświetlenie też Do zobaczyska na zjeździe z A4 w okolicach 19.00 pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 1. Mordulec % Pola 2. 5oul 3. Kosa 4. Alaszi :arrow: tak wstępnie sie pisze daleki termin (lista będzie większa) :lol: 5. Młoda&Forest oraz Forest Junior&Kasia (dołączymy w sobotę około 17.00) 6. Anusiak&Brzoza będziemy w sobotę koło 9:00 do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 1. Mordulec % Pola 2. 5oul 3. Kosa 4. Alaszi :arrow: tak wstępnie sie pisze daleki termin (lista będzie większa) :lol: 5. Młoda&Forest oraz Forest Junior&Kasia (dołączymy w sobotę około 17.00) 6. Anusiak&Brzoza będziemy w sobotę koło 9:00 do zobaczyska. 7.Wojtasbkp&wena ( będziemy w sobotę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ja siedze w pracy ( milej zabawy zycze, no i pogody lepszej bo cos nie za bardzo to dzis wyglada <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No i nie poszło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wielkie dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas! bmw_beer :gril: bmw_beer Dobrze było! Pozdro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dzięki wszystkim którzy byli za wspólną imprezkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Szkoda,że byliśmy tak krótko, ale bawiliśmy się super :lol: Dzięki wielkie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No i po Nysie... dzięki za wspólną imprezke i że zaczakaliście na mnie i moją wątrobe :mrgreen: bmw_beer :drunk: Mam nadzieję że do szybkiego zobaczenia <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Podziękowania ode mnie i od weny za przygarniecie nas przez Was i mile spędzony czas z Wami. Mam nadzieje że rączka Młodej coraz lepiej. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy od BKP. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Było super :-) rowniez dziekuje za wspolna zabawę. Raczka jeszcze bardzo boli,ale sie zagoi wkoncu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 szkoda ze nie bylem z wami ale mam nadzieje ze impreza udana czeka na jakies fotki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 widać ,że skromnie ale pozytywnie dajcie więcej fotek chociaż sobie popatrzę skoro nie mogłem tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Pare fotek :wink: [ Dodano: 1 Wrzesień 09, 19:18 ] ... [ Dodano: 1 Wrzesień 09, 19:19 ] ..... [ Dodano: 1 Wrzesień 09, 19:43 ] Cóz tu wiele pisac , spocik konkretyny , tradycji stało sie zadość czyli przyjechalismy rozlozylismy namioty i zaczeło padać ( nysa bez deszczu to nie nysa :lol: ) na szczescie rozgoscilismy sie na pobliskim RANCZO ..... i się zaczeło :drunk: bmw_beer :gril: Nad ranem w sobote zorganizowalismy sobie testy wydolnościowe objętości płuc czy czegos tam , nie znam sie zbytnio na medycynie :lol: I ogólnie wyszło całkiem pozytywnie , Tajson wygrał :lol: 1.Tajson 3,17 2.Kosa 1,78 3.Ja 1,25 no tym razem sie nie popisałem :lol: Sobota rozpoczeła sie troche leniwie , koło południa sie ogarnelismy no i przyjechała delegacja z wizytą kontrolną Karolina z Pawłem i Ela z Alaszim , pogadaliśmy , pogrilowalismy troche popływalismy i generalnie imprezka sie rozkręciła :drunk: bmw_beer :gril: Dzieki wszystkim ktorzy byli , oczywiscie pozdrawiamy BKP i polecamy sie na przyszłosc :gril: :drunk: bmw_beer Wielkie podziekowania dla Tajsona za jak zwykle swietne przygotowanie do biwakowania , czajnik , przedłużacze oświetlenie i wiele wiecej rzeczy , normalnie szacuneczek :gril: bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 swietne fotki!! gratuluje pomyslu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 fotki pewnie niezłe ale szkoda ,że żadnej nie widać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 fotki pewnie niezłe ale szkoda ,że żadnej nie widać :mrgreen: Tiaaaa...a zalogował się kolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 jak napisał jako "mat" musiał być zalogowany moze strone trzeba przeładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Faktycznie była fajnie nawet pogoda nie była az taka zła wpadłem jako delegacja na chwile ale zawsze to byłem bmw_beer widać po fotkach ze musiało sie tam dziać hehe i ta "objętość płuc" uklon_bmw :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi