KristoF-KK Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 witam. kiedy jadę na czwartym/piątym biegu i dodaję ostro gazu obroty silnika idą gwałtownie w gorę a prędkość samochodu wcale nie wzrasta. dzieje się tak czasami. nie za każdym razem. pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Tak 500 sprzęgło + 150 wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 HEh gdzie wy macie taka wymiane sprzegla po 150 zl? komu sie chce to robic za taki pieniadz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No raczej za 150 to ciezko bedzie znalezc chetnego na tyle kręcenia :wink: Bardziej realna kwota to okolice 300zł za wymiane sprzegła w beemce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Nie wiem ile was kasują ale mi za tyle mechanik zrobił jakieś dwa miesiące temu , dodam ucinając możliwe złośliwe komentarze że robi mi mechanikę od ośmiu lat i nigdy nie było poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ja mam majstra u ktorego wszystko robie od głupstwa po kapitalke sprzeglo wymienił mi za 170 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 To podajcie namiary na te warsztaty bo 150-170zł za wymiane sprzegła to jak za darmo :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Za takie pieniądze to nawet nie opłaca się robić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ostatnio wymienialem caly zawieszenie tyl bo urwalem most i wozek mechanik powiedzial mi 350 zl za robocizne gdyz jest to czasochlonna robota ... wiem ze wymiana sprzegla tez trwa troche mi normalni mechanicy mowili od 300 zl w gore u znajomego robie nieco taniej 150 zl to naprawde mega tanio liczac ze auto musi wjechac na podnosnik trzeba rozmontowac wydech rozpiac naped odkrecic porabane sruby przy skrzyni to naprawde masakra... zeby to oplacalo sie mechanikowi musialby robic 1.5 godziny max a to dosc ciezka robota jak na taki czas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KristoF-KK Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 skoro to sprzęgło to czemu tak się dzieje tylko czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi