Kamil Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 witam mialem problem z wyswietlaniem pikseli w swoim obc rozebralem go i zobaczyłem ze tasma laczaca wyswietlacz z plytka jednym robiem sie odkleiła czy da rade sie ja jakos spowrotem przykleic i sprawic aby znow dzialal w 100%?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jeśli klej to tylko od zewnętrznej strony "łączy", bo klej raczej nie przewodzi. A taśma była seryjnie klejona czy jakoś inaczej mocowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no chyba wlasnie seryjnie i teraz jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No chyba właśnie seryjnie... - to tak czy nie Jeśli tak to przyłóż ten kawałek "taśmy" co odstaje i z góry daj trochę kleju (np. kropelka). Postaraj się nałożyć tylko niezbędną warstwę - minimum. Warto by się dowiedzieć co to za klej seryjnie tam był, bo może to jakiś specjalny klej to tego typu rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 wyglada to na klejenie seryjne niestety! a ktos mi jeszcze podsuną taki pomysl kabelki,lutownica i przody! co o tym myslicie?? [ Dodano: 6 Sierpień 09, 12:25 ] tak właśnie wyglada ten moj problem! i nie wiem jak go naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Kamil zrób lepsze foto, tak by było wyraźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi