StvStifler Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam, mam na oku takowe, jednakże ET felg to 45 jak podawał mi sprzedawca, są obecnie zamontowane w aucie marki Rover. Z tego co sie orientuje felgi będą obcierały mi o amortyzatory ? Prosze o opinie i porady Acha, oczywiscie felgi do mojej E30stki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 chuda czy gruba laga? LS 17'' maja szerokosc 7'' wiec wg mnie bedzie sie opierac o amor, a nawet jesli nie to bedzie schowana jak stalówka czyli jednym slowem bedzie kaszana. takie ET jest dobre do VW, a nie do BMW. ale dokupisz dystanse i bedzie git. przy dystansie 20mm wyjdzie Ci ET25 a to juz bedzie w miare OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StvStifler Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dystanse moge dokupić w obojetnie jakim sklepie z czesciami na miejscu czy też musze zamawiac przez allegro/internet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 jezeli mieli by na sklepie to czemu nie, ale czesto nie maja bo tego normalnie nikt nie kupuje. zreszta na allegro sa tansze. no i do dystansow potrzebujesz dluzsze szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StvStifler Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 W takim ukladzie nie wiem czy warto jest sie w to bawić, bo koszt dystansow 2 sztuk to kolo 180zł. http://allegro.pl/item703216467_4_felgi_17_borbet_opony_dunlop_sport_9000.html Tutaj felgi, prosze o ocene czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ale jaka cena za te fele bo 500pln to nawet minimalna nie jest , co napisał sprzedawca ??? Wiesz ile je ceni czy napaliłeś się że 500pln niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StvStifler Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wiem jaka cena bo juz rozmawialem telefonicznie, pozatym akurat pieniądz gra mniejszą role Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi