Listwa7 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wczoraj wróciłem z Chorwacji i wszystko było OK -zatankowałem paliwo w polsce i dojechałem do domu jakies 10 km. Dzisiaj po odpaleniu auta mam jakby za niskie obroty przez 15 sekund po odpaleniu jest OK a potem spadaja na jakies 700 i trzesie autem-jak sie dobrze rozgrzeje jest OK .Czyzby paliwo -prosze o pomoc i rady . BMW 3.0 diesel 2000r E 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 moze byc wina paliwa.... ja wszystkim polecam paliwa z shell'a chyba najlepsze jakosciowo sa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 może któraś ze świec nie grzeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A moze sie ssanie nie zalacza? lub jest na ssaniu tylko przez 15 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi