001puma Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Sorki nie wiem czy to ten dział :mrgreen: co myslicie o tym autku, a raczej o silniku. Troszke mu sie stało <bmw_1> http://moto.allegro.pl/item702846061_bmw_bez_przebiegu_mega_unikat.html pozdro <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Z tego co ja wiem, to jak auto długo stoi nieużywane to raczej nie za dobrze dla niego, a tu jest mowa o 18 latach... Jeśli u nas (w PL) auto by tyle stało i to w szkole był bym chyba pewny, że łatwo nie miało - no ale młodzież na zachodzie chyba jest spokojniejsza od naszej więc kto wie I ciekawe czy jest możliwość zarejestrowania tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 no auto raczje nie do jazdy bo jak stało przez 18 lat to wszystko sie rozleci na pierwszej polskiej dziurze. Jeśli chodzi o sam silnik to nie wiadomo czy jest sens licytować to auto dla samego silnika, bo też nie wiadomo jak często był odpalany o ile wogóle był i nie wiadomo czy po kilku miesiącach eksploatacji nie zaczną różne podzespoły padać. ekspertem w tych sprawach też nie jestem ale mam mieszane uczucia co do tego :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ma 1000km przebiegu i misa sie poci pytanie_bmw :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 pewnie łepki odkręcali i przykręcali 10 razy dziennie miskę na jednej uszczelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001puma Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 spoko, ciekawe gdzie znalazł tą bawarkę w niemczech ( moze na ebayu :cool: ) .Też mi sie cos tak zdaje, że raczej nie bardzo silnik, jak tak długo stoi <bmw_1> pewnie jak by mu dac troszke w dupę to coś by się sypło pewnie łepki odkręcali i przykręcali 10 razy dziennie miskę na jednej uszczelce podejrzewam, że pewnie więcej <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 "badziewiarskie vanosy" młot.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 "badziewiarskie vanosy" młot.. popieram !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Fajnie było by kupić, wypucować i postawić w czystym, suchym garażu na następne 18lat, a może 25 i wtedy ją opchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi