Kosa Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 czy ktoś mógłby rzucić okiem ? mają otwarte od 10.00-16.00 więc ja nie dam rady w tym czasie tam podjechać http://moto.allegro.pl/item677489732_alu_felgi_org_bmw_z_oponami_235_60r16_wroclaw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bede mogl tam podjechac we wtorek bo wczesnie koncze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 chcesz to Ci moge sprzedać takie na zimie za 400zł mam 2 komplety zimówek i leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 chcesz to Ci moge sprzedać takie na zimie za 400zł mam 2 komplety zimówek i leżą. identyczne ?? to dla znajomego widocznie musi mieć 5 szt. jaki stan ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 4szt mam tyko takie same stan ok. gumy też jeszcze przejeżdzą trochę z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi