Martinex325 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam ! od pewnego czasu zauwazylem drastyczny wzrost spalania na miescie . Przy normalnej jezdzie auto pali mi 20l/100km . Silnik pracuje normalnie czasami na zimnym na niskich obrotach delikatnie szarpie ale trwa to chwile . Filtry mam powymieniane , swiece , cewki od swiec tez sa nowe. Co jeszcze moze byc przyczyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 a sonda lambda jest ok?? i czujniki temp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 dokladnie zabierz sie najpierw za sonde ! mnie IS palila pod 30 w miescie i 17 w trasie tragedia... przewody wysokiego napiecia tez maja na to wplyw ( mniejszy ) ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 też myśle że to sonda, na allegro możesz kupić nową sonde uniwersalną za około 80zł, śmiga tak samo jak oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 śmiga tak samo jak oryginał To sprawdzone info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 sprawdzone na moim samochodzie:P Jeżdżę już od 2 mies na tej sondzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Jeżdżę już od 2 mies na tej sondzie albo masz farta,albo niedługo padnie. Ja kupiłem za 170zł i padła, kupiłem za 360zł oryginał który bmw montuje i do tej pory śmiga(30tyś.km). przewody wysokiego napiecia tez maja na to wplyw wszystko co z zapłonem związane ma wpływ,a w 325i E36 nie ma przewodów WN, jest 6cewek na każdy baniak. a sonda lambda jest ok?? i czujniki temp?? i tutaj dopisuję się do kolegi pytania. czujnik temp. czy aby na ssaniu nie chodzi, no i sonda czy nie zalewa jej do oporu,bo sonda nie żyje. Najprostsza sprawa podłącz sie pod kompa i od razu będziesz wiedział, bez zbędnego wymieniania wszystkiego po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 jak padnie to mam rok gwarancji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinex325 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 dzieki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi