pawelorzechowski Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mam taki mały problemik. Otóż chciałem zobaczyć jak wygląda podłoga od wewnątrz. Podniosłem wykładzine i jak się spodziewałem widać tam trochę rdzy. Jak sobie z takim czymś poradzić? Nie chce mieć za jakiś czas autka jak flinstonowie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek_ Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 czyli tak jak u mnie proponuje najpierw pozbyć się tej rdzy a potem dopiero zastanawiać się co dalej, u mnie było "trochę rdzy" a okazało się że cała podłoga pognita.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 u mnie jest tylko troche rdzy:) podłoga jest cała, dzisiaj miałem się zabrać za czyszczenie i malowanie tego ale niestety jak zaczalem rozkrecac wszystko to sie okazalo ze nie mam torxa do odkrecenia uchwytu od pasa i zamierzam jutro kupic kluczyk i all rozebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek_ Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 no to wyczyścić i dobrze zakonserwować tylko ciekawe skąd tam rdza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 rdza się pojawiła tylko w miejscach narażonych na wilgoć. Pierwsze co to nie było takich małych okrągłych zaślepek w podłodze i były dziury. Druga rzecz to gąbka która jest pod wykładziną, była wilgotna a już nie chce myśleć co się tam w zimie działo:P Dzisiaj wyciągnę całą wykładzine i zobacze dokladnie jak to wszystko wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 a już nie chce myśleć co się tam w zimie działo:P hehe prywatne przewoźne lodowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Do odkręcenia pasa torx 50. Ostatnio walczyłem z "lekką wilgocią" w E36 okazało się, że woda wpływała przez progi(nie widać było żadnych dziur, tym bardziej że były wymieniane), napływała gdzieś z przodu progu,chlapało od koła, w środku po zdjęciu dywanów okazało się, że są drobne dziury w wewnętrznej części progu i tak się nalewało. Suszenie dywanów trwało 2tygodnie, wycięcie i wstawienie blach po dwóch stronach auta 2dni. Teraz zrobione dożywotnio Pamiętaj, żeby dobrze wysuszyć powierzchnię którą będziesz malować,konserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi