Dlugi E36 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam kupilem do mojej bmy e36 alarm i niemoge podlaczyc centrala mam streownik o nr.1.387.961 ma ktos schemat???A i jak podlaczyc krancówki dzwi???Mój alarm ma mozlewosc sterowania +12 -12 silownikiem pnelmatycznym i mechanicznym i krancówki -12 i +12prosze o informacja Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jakbys wpadl do wrocka,to bym Ci to podlaczyl schematu nie mam,bo zawsze robie z pamieci jak chcesz,zeby z pilota drzwi tez sie ryglowaly,to jest troche pieprzenia (trzeba zrobic moduly) kup ze 2 zywce i podjedz tam u siebie do jakiegos punktu montazu alarmow i Ci na pewno chlopaki wytlumacza bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam. Czerwienny proszę podpowiedz jak w E34 podłączyć alarm do krańcówek drzwi. Alarm jest sterowany masą a z tego co wiem to w kablach raz jest + raz -. Wiem że montowane są tam 2 przekaźniki by sterować alarmem. Powiedz czy dwa przekaźniki wystarczą na czworo drzwi, klape i maskę? Oraz jak podłączyć te przekaźniki i gdzie (by nie pruć całej tapicerki)? Gdzie się znajduje gniazdo króre łączy wszystkie krańcówki. Z góry dzięki. I wesołych i spokojnych świąt. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dlugi E36 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witaj czerwienny do Wrocka jest troche daleko ale moze wytłumaczysz mi tak na forum znalazłem w sterowniku 1 wtyczce 2 kabelki co idzis sygnala +12 jak zamykam central i na drugim +12 jak otwieram central i drugie 2 kabelki w 2 wtyczce gdzie jak otwarte pali sie +12 w jednym a drugim nie a po zamknieciu w tym drugim sie paki +12 a w tym 1 nie czy to sa te przewody???W te 1 podlaczylem i nic nie chodzi(tam gdzie impuls +12)a w ta druga wtyczke nie probowalem bo boje sie ze cos popsuje.Napisz tak z grubsza oco chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 niestety tak na odleglosc duzo Ci nie pomoge,bo od dawna nie robilem zadnej beemki i po prostu nie pamietam... i z reguly po prostu biore miernik i probowke i sprawdzam napiecia,impulsy,itp... podjedz do punktu montazu alarmow tam u siebie i jak trafisz na spoko goscia,to ci za przyslowiowa flaszke pokaze,co i gdzie,albo moze nawet podlaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 czerwienny powiedz mi duzo zabawy jest z podlaczeniem jakiegos pilota do centralnego zamka orginalnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi