Sphinix Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam wszystkich, mam problem z moją e36 z tylnego lewego koła dobiegają od jakiegoś czasu dziwne dźwięki, nie wiem do czego to porównać, coś jakby krzywa felga chodziła na boki i takie zgrzyty gumy, trudno powiedzieć a przy stałej prędkości 60-80 wyje, czy może być to problem z piastą, ewentualnie samo łożysko? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 obstawiałbym na łożysko bo to standardowe uszkodzenie leciwych e36. Sam jadę jutro po komplet na tył Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sphinix Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja mam w czwartek zawitać u mechanika, ale możesz napisać jakie są efekty po naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi