FRYCIU Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam Panowie mam pytanko jak przełożę OBC z Tds do mojej benzyny będzie to działało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Z tego co wiem to OBC musi być od auta z tym samym silnikiem. Po nrze kompa czy czymś się dopasowuje. Głowy nie dam jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 tak jak TUKAN pisze, komp z odpowiednią końcówką nr bedzię tylko pasował, inaczej będzie tylko data.czas i temp dobrze wyswietlana inne wskazania będą błędne pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajbaa Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 eee a nie przypadkiem trzeba miec odpowiednia kostke do kompa?? są chyba 3 rodzaje kostek walkowane na bk. oprocz tego waska i szeroka moga miec inne wtyczki i sa chyba dwa rodzaje wiazek ale moim zdaniuem da sie wpasowac mowa o e30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 chyba jednak e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajbaa Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 chyba jednak e34 uppsss to sie nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja myślałem, że chodzi o e36 i chciałem powiedzieć, że u siebie zmieniałem OBC (bebechy) i do 328 wkładałem od 320 i było ok. To ja mam takie pytanie, mam OBC ten najmniejszy i ma z tyłu kostkę (pojedynczą) to mogę włożyć większy OBC np. 11 klawiszy z innego modelu silnika czy muszę szukać od takiego jak ja mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 tu jest bardzo pomocny link w temacie zmiany z malego na duzy OBC: ZMIANA OBC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wiem, że temat był poruszany na forum ale zaskoczyło mnie to : Z tego co wiem to OBC musi być od auta z tym samym silnikiem. Po nrze kompa czy czymś się dopasowuje. Głowy nie dam jednak I chciałem się tylko dowiedzieć czy do 320i muszę mieć OBC również z 320i czy mogę np. kupić je od 325i... Ale myślę, że spokojnie znajdę takie jak chce od tego samego modelu silnika więc nie będę zawracał głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 sprawdz na realoem, jakie kompy z jakim numerem pasują do Twojeg pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ok dzięki Kosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Kosa, a jak to sprawdzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 wpisz w realoem ostatnie 7 zników z vin i w kategorii: Przyrządy wskazujące, systemy pomiarowe => Tablica przyrządów bedziesz miał INPUT UNIT ON-BOARD COMPUTER [ Dodano: 27 Lipiec 09, 14:29 ] OBC z koncowka nr 149 pasuje do 2.0 w benzynie oraz do TDS-a, jesli masz CC w zegarach to bedzie pasowal komp z koncowka nr 055 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 ok dziękówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 sprawdz najpierw jaka masz wtycze w OBC, czy szeroką czy wąską no i ramka też by nie pasowała ale to nie problem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi