wolf_83 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Siemanko <bmw_2> wyruszyłem sobie dzisiaj na miasto, spokojnie bo wiem ze cos tam mi w półośce stuka,szczegulnie jak nie nagrzany(jest suk i szarpniecie przy zmianie biegu).. wkoncu jak depnałem troszke z podporzadkowanej po zmianie na 2 pierdzielneło tak głośno i szarpneło jak by póloś urwało! zatrzymalem ,zerknąłem i ... wszystko całe ..dalej jechałem... .PYtanko Co tam sie wymienia pytanie_bmw czy to moze łozysko? :?: Wczesniej podlewarowałem bmke i na biegu miała na tym kole zarombista przerwe koło kreciło sie w obie strony jeszcze ze 3 cm... poradzcie mi klubowicze bo jeszcze nie rozkrecałem tych elemetów... :arrow: dodam ze to nie most bo wymieniłem i taka sama sytuacja jest i to tylko z jednej strony.. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ja też mam mam delikatne stuknięcie oraz odczuwam szarpnięcie przy zmianie biegu szczególnie przy niższym przełożeniu,ale wiem że mam do wymiany poduszke pod mostem oraz sprzęgło elastyczne na wale.Tylko tyle na ten temat niestety mogę powiedzieć niestety <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 A mi to wyglada najzwyczajniej na podpore walu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 A mi to wyglada najzwyczajniej na podpore walu ... Tez bym obstawiał podpore wału. Ewentualnie krzyzaki na wale:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI!!! Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 mojemu koledze ostatnio cos chrupneło w e 36 i nadal jezdziła a jak zesmy rozebrali dyfer to sie okazało że co nieco popekało i trzeba było załozyc drugi dyfer.moze sprupuc ja podlewarowac i sprawdzic czy koła kreca sie bez zadnych oporów i czy nic nie chrupie stuka i puka.dyle moge doradzic co wiem po ostatnim razie.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI!!! Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 sorki miało byc tyle!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI!!! Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a jak ma duzy luz to mugł wyleciec zab na wałku lub na talezu bo tez tak bywa czasem. a podrugie niewiadomo czy wymieniłes na sprawny bo czasem zakłada sie cos a puzniej i tak wychodzi lipa.a jak by to była podpora wału to było by tosamo z dwuch stron a nie z jednej.niewiem czy mam racje ale chciałem tylko doradzic.jak sie myle to sorki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf_83 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jesli była by to podpora walu to gdzie ona dokładnie jest? prosze o szczeguły.. Wesołych Swiąt http://www.starterupsteve.com/swf/rapeasterbunny.html <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a czy czasem przy tylnych kolach nie ma przegubow??? <bmw_1> bo mi sie wydaje,ze to moze przegub <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi