chiccoo Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Pod który adres (sprawdzony i dobrej cenie ) proponujecie mi podjechać we Wrocławiu z moją felgą do polerki/ chromowania tylko rantu. Zakładów jest kilka ale jak prosze żeby mi pokazał swoje dzieło to jakoś nikt nie ma i słowa da sie zrobić prosze pana mnie odstraszają I polerowac czy chromować? Jakoś stwierdziłem że coś świecącego by się w nich przydało, ale przed świecącym troszke felge odświeżyć bo porywoane są dwie troszeczke Moje autko na pierwszym planie z tą własnie felgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ja tam dawałem keskiny i bbs http://www.polerowanie-felg.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaraz po tym jak temat dałem na forum znalazłem tą stronke Dzwoniłem do faceta i info dostałem że 300-350zł moje fele 17", zalezy od tego ile trzeba będzie "naprawić" ranty. A co do terminu to pod koniec sierpnia bo zawał pracy ma i urlopik A po robocie by wyglądałe coś takiego (foto)- najbardziej zblizone do moich z jego galeri. Co myślisz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 nie ma co myslec tylko zaklepac termin i czekac cierpliwie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi