streetracer! Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 witam! interesuje mnie jak to jest w zimie z szybami w drzwiach przednich? Z tego co widziałem to przy otwieraniu drzwi one sie lekko odsuwaja a po zamknieciu domykaja. a co np. w zimie po mroźnej nocy? otwieramy drzwi zamek puscil a szyba nie i co? niech ktos doswiadczony sie wypowie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Podłącze się pod pytanie - też mnie to ciekawi. Z góry dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 no własnie ktos wie ?? ja poprostu bede smarował gliceryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 hehe jak kupowałem e36 coupe też o tym myślałem ale profilaktycznie przed zimą "popsikałem" spreyem do uszczelek z zawartością silikonu nic przez rok nie przymarzło, uszczelki były w super stanie... ale autko garażowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 dokładnie - przesmarować wszystkie uszczelki przed zimą i mieć pod ręką (w bagażniku) rozmrażacz do szyb w spray'u - w razie jak już przymarznie szyba, wystarczy trochę popsikać i nie trzeba czekać do wiosny :wink: przy okazji, dzisiaj było 35°C! co was na zimowe tematy już zbiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 przy okazji, dzisiaj było 35°C! co was na zimowe tematy już zbiera? Trzeba być przygotowanym na zimę Bo służby drogowe co rok zawsze zaskoczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ja kupilem w DE specjalny srodek do konserwacji uszczelek ( NIE BYL TLUSTY)chronil gume w zime i w lato 7euro, i nie bylo najmnijeszego problemu...przed zima wszystkie pmozliwe uszczelki oblecialem, bagaznik tez, potem jeszcze raz w cieply dzien w zimie i nic nawet nie odczulem kup jakis dobry specyfik i po klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 nie, nie chodzi o myslenie o zimie :wink: tylko ciekawilo mnie jak to dziala ze po takim dniu w zimie gdzie w dzien sa roztopy a na wieczór przymarznie i wtedy niespodzianka przy otwieraniu drzwi bmw_beer bo u mnie w e30 jak przymarzły to rwałem na chama a w takiej coupejce to juz nie wypada prawda? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi