Rybka318is Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 To auto stoi na necie juz chyba z pół roku,jak myslicie co znim jest nie tak? Bo cena nie jest jakas kosmicznie wielka.Pytam z ciekawosci bo nie jestem nim zainteresowany,tak po prostu mnie to troszkę ciekawi. http://moto.allegro.pl/item691950278_superr_coupe_328_ci.html#gallery Osobiscie mi sie kolorek podoba,mało spotykany.Jestem teraz w Norwegi i smiga tu w moim miasteczku taka E39 w Mpakiecie w identycznym koloże,prezentuje sie zaj....ie oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazas4 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 jak się nie mylę to kiedyś ktoś opisywał to auto na www.Bmw-klub.pl było chyba całe malowane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi