KristoF-KK Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Czy może mi ktoś powiedzieć co może być przyczyną tego, że przy odkręconym kolektorze ssącym z kanału ssącego wydobywają się spaliny? zaznaczam, że głowica jest w bardzo dobrym stanie oraz splanowana a uszczelka pod głowicą jest wymieniona w idealnym stanie. bardzo proszę o szybką pomoc! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosław kozieja Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 kolego to że wydobywają się spaliny jest rzeczą normalną sprawdzałeś pewnie na wolnych obrotach zawór egr (recyrkulacji spalin)był otwarty i powtórnie dawał spaliny do przeróbki chodzi o ekologię ja za namową kolegów z forum zaślepiłem go sobie i dolocik mam cztsty i bez żadnego nagaru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ooo widzisz odnosnie poprzedniego twojego tematu tematu zawór EGR to ze ci muli moze byc przez ten zawór albo jak juz mowilem turbina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 ja tez zaslepilem egra wydech mam przelotowy i autko teraz lepiej jezdzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KristoF-KK Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 zrobilem. powiem wam ze przyczyna tego byla felerna pompa wtryskowa. o dziwo to tez ma na to wplyw. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 hihi kaprysy BMW :lol: ja ze swoim walczyłem prawie 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi