damiano8484 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 witam jestem tu nowy.mam kilka pytań dotyczacych eksplatacji e38 z 95 ,czy jest bardzo drogie w utrzymaniu,czy bardzo awaryjne jak sie spisuje automat w tym aucie.obecnie jezdze e36 325i i mam dylemat czy zmienic na 7er o którym zawsze marzyłem,koledzy prosze o pomoc. <bmw> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 miałem 730 e38 i poza typowymi dla v8 wymianami tzn: świeczki, separator oleju, olej, filtry, uszczelnianie dekli zaworowych a także dokręcenie śrub na pompie oleju auto chodziło jak było trzeba, posiadałem w pojeździe instalacje lpg sekwencyjną i spraowała się ok. Uwaga na drogie zawieszenie, które na dużych kołach lubi klęknąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi