woz Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 ...rozbudowac ja np pod nazwa "GALERIA/ARTYKULY/FILMY BMW"? Tylko wstepny pomysl. Ale na zasadzie, ze jezeli szukasz czegos (schematy, filmy, fotki, artykuly itd) to tam. Dobrym pomyslem byloby, zeby nie tylko admin sie zajmowal wrzucaniem roznych rzeczy tam, tylko zeby kazdy uzytkownik mogl wrzucic jakis film bezposrednio ze swojego kompa. Np mam sporo filmikow z udzialem beemek, i z checia bym je po prostu tam wrzucil zeby kazdy mogl sobie je sciagnac do siebie. I admin moglby usuwac to, co uwazalby za niestosowne lub bez sensu. Jak uwazacie? Jedyny problem to ewentualnie ryzyko, ze miejsce na serwerze sie zawali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Pomysł dobry. Ja także mam kilka ciekawych filmików, więc mógłbym się podzielić. A co do miejsca na serwerze, żeby zbytnio nie zapełniać to filmy można by wrzucać na sendspace.com albo po prostu Youtube (z tym że gorsza jakość) a na forum w odpowiednim temacie wklejać tylko linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi