Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

BMW WELT /MUZEUM BMW- WYJAZD DO MONACHIUM

bartez

Rekomendowane odpowiedzi

odświeżam temat!!!! W ten weekend z niejakim kolegą Arczikiem byliśmy przy okazji w Monachium i postanowiliśmy zajrzeć do MEKKI wszystkich użytkowników tej marki...to co tam zobaczyliśmy przeszło nasze najśmielsze oczekiwania....od razu konkrety:

WSTĘP od PON - PT 9-18 ----12euro / grupowe min. 5 osob 9euro/

a oto i krotka fotorelacja z BMW WELT ORAZ MUZEUM...zapinajcie pasy bo bedzie konkretnie:

ZDJĘC JEST OCZYWIŚCIE jeszcze mnóstwo...

WSTEPNY TERMIN 7-8 SIERPNIA ..wyjazd w nocy, zeby na piatek 7 sierpnia tam byc...ja chwilowo bez auta, musialbym sie z kims zabrac i dorzucic do bajury :)

od strony technicznej, biletow etc. ja sie reszta moge zajac i oprocz BMW WELT jeszcze mozna pare fajnych miejsc w Monachium obejrzec :)

WSTEPNY TERMIN 7-8 SIERPNIA ..wyjazd w nocy, zeby na piatek 7 sierpnia tam byc...ja chwilowo bez auta, musialbym sie z kims zabrac i dorzucic do bajury :)

od strony technicznej, biletow etc. ja sie reszta moge zajac i oprocz BMW WELT jeszcze mozna pare fajnych miejsc w Monachium obejrzec :)

Zajebisty termin wybraliście.Odwołuję wesele i jadę z wami :cry:

spoko, to tylko pierwsza moja propozycja, caly bajer polega na tym tylko, zeby kazdemu pasowal jakis dzien w tygodniu, bo musimy wyjechac w nocy, zeby byc na rano / po poludnie ale miedzy pon-pt...

Ale taka mała sprawa 15.08 to sobota wiec chyba chodziło o 14 tak

14,07 wyjazd (nocka), a powrót 15,07-godzina powrotu to już obojętna

To jest tylko mój plan, ale wszystko jest kwestia dogadania

Ale to wychodzi że jak by wyjechał 14 w nocy to by był na 15 czyli w sobote a tam

WSTĘP od PON - PT 9-18

2 dni urlopu/chorobowego i jedziemy

Zgadzam sie. Tylko jak konkretnie z tą datą

[ Dodano: 5 Sierpień 09, 12:49 ]

http://www.bmw-museum.com/2/webmill.php?fx=g&id=630322&

Stronka na której można znaleźć wszelkie dane odnośnie wstępu

Czynne również w sobote i niedziele wiec żeby było łatwiej zebrać grupe to można na jakiś termin sob. lub niedz.

co jest chłopcy

tylko dwie osoby

Mnie można dodać ja sie na to pisze :-)