bartez Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 odświeżam temat!!!! W ten weekend z niejakim kolegą Arczikiem byliśmy przy okazji w Monachium i postanowiliśmy zajrzeć do MEKKI wszystkich użytkowników tej marki...to co tam zobaczyliśmy przeszło nasze najśmielsze oczekiwania....od razu konkrety: WSTĘP od PON - PT 9-18 ----12euro / grupowe min. 5 osob 9euro/ a oto i krotka fotorelacja z BMW WELT ORAZ MUZEUM...zapinajcie pasy bo bedzie konkretnie: ZDJĘC JEST OCZYWIŚCIE jeszcze mnóstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 może zbierzemy jakąś ekipę i wyskoczymy :?: cio :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kiedyś był plan wyjazdu do monachium- plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No wlasnie byl plan, teraz pozostaje tylko ludzi zebrac, ktorzy na 100% pojada...droga to sama przyjemnosc, a na miejscu niesamowite samochody i jedyne takie miejsce na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja bym sie pisał jak najchętniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Też bym się pisał na wycieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 no to co może zbieramy ekipę - proponujcie termin i jazda... czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 WSTEPNY TERMIN 7-8 SIERPNIA ..wyjazd w nocy, zeby na piatek 7 sierpnia tam byc...ja chwilowo bez auta, musialbym sie z kims zabrac i dorzucic do bajury od strony technicznej, biletow etc. ja sie reszta moge zajac i oprocz BMW WELT jeszcze mozna pare fajnych miejsc w Monachium obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 WSTEPNY TERMIN 7-8 SIERPNIA ..wyjazd w nocy, zeby na piatek 7 sierpnia tam byc...ja chwilowo bez auta, musialbym sie z kims zabrac i dorzucic do bajury od strony technicznej, biletow etc. ja sie reszta moge zajac i oprocz BMW WELT jeszcze mozna pare fajnych miejsc w Monachium obejrzec Zajebisty termin wybraliście.Odwołuję wesele i jadę z wami :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 spoko, to tylko pierwsza moja propozycja, caly bajer polega na tym tylko, zeby kazdemu pasowal jakis dzien w tygodniu, bo musimy wyjechac w nocy, zeby byc na rano / po poludnie ale miedzy pon-pt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 czemu nie weekend ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 czemu nie weekend ?? WSTĘP od PON - PT 9-18 ----12euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 yhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Jakis inny termin może 14-15,08? Już na stracie Forestowi nie podpasowało- weselicho, mi też nie podchodzi zabardzo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ok, mi pasuje <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Więc robimy liste: 1. tazunio 2.chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ale taka mała sprawa 15.08 to sobota wiec chyba chodziło o 14 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Niestety, ja 14-15.08 odpadam. W innym terminie bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ale taka mała sprawa 15.08 to sobota wiec chyba chodziło o 14 tak 14,07 wyjazd (nocka), a powrót 15,07-godzina powrotu to już obojętna To jest tylko mój plan, ale wszystko jest kwestia dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ale taka mała sprawa 15.08 to sobota wiec chyba chodziło o 14 tak14,07 wyjazd (nocka), a powrót 15,07-godzina powrotu to już obojętna To jest tylko mój plan, ale wszystko jest kwestia dogadania Ale to wychodzi że jak by wyjechał 14 w nocy to by był na 15 czyli w sobote a tam WSTĘP od PON - PT 9-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 (niecenzuralne słowo) :evil: wypowiedzenie z roboy dostałem :evil: bo oczywiście kryzys i takie tam pierdoły :evil: ale jak by co to ZA ROK :? się piszę :mrgreen: (znowu niecenzuralne słowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 co jest chłopcy :?: tylko dwie osoby :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 prawie wszyscy pracują od poniedziałku do piątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 2 dni urlopu/chorobowego :wink: i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 2 dni urlopu/chorobowego i jedziemy Zgadzam sie. Tylko jak konkretnie z tą datą [ Dodano: 5 Sierpień 09, 12:49 ] http://www.bmw-museum.com/2/webmill.php?fx=g&id=630322& Stronka na której można znaleźć wszelkie dane odnośnie wstępu Czynne również w sobote i niedziele wiec żeby było łatwiej zebrać grupe to można na jakiś termin sob. lub niedz. co jest chłopcy tylko dwie osoby Mnie można dodać ja sie na to pisze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi