simon1989 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Na forum byly poruszane podobne tematy z cyklu pt. "Jak tu zrobic zeby nie placic?". Mnie interesuje jaka jest procedura wyrejestrowania samochodu. Mam pewne auto na oku ktore jest niemilosiernie przezarte przez rdze ale ma dobre czesci, przeglad, dowod. Planuje zrobic to tak, ze kupie to auto i pytam jak moge wyrejestrowac ten samochod posiadajac umowe K-S, dowod i przeglad? Czy po wyrejestrowane auto oddaje sie na zlom zgodnie z procedura oddawania starego pieca czy wanny? Czy wyrejestrowane auto moze stac na podworku dowolna dlugosc czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Możesz dogadać się z jakimś szrotem Poczytaj to : http://prawo.money.pl/grupa-pl_soc_prawo/wyrejestrowanie;pojazdu,watek,217997.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Gościa na słupa sobie znajdź , kogoś kto twoje puszki z kubła wybiera i ma dowód osobisty , zrób umowę KS i idź zgłosić zbycie do urzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon1989 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Postaram sie dogadac ze szrotem, bo mam taki jeden sensowny, gdzie z chlopakami mozna wszystko zalatwic. Slyszalem juz wczesniej o teoretycznym sprzedaniu samochodu, ale nie wiem czy to jest madre rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi