Enzo Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 zapraszam do komentowania http://vimeo.com/5613912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Elegancko chłopaki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Enzo, coraz lepiej Ci idzie bmw_beer Liczę kiedyś na przejażdżkę na fotelu pasazera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Kurcze mi sie filmik nie chce odpalić :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wstawie tez na youtobe. A teraz mzoe sporboj wejsc przez moja strnke (dzial filmy) www.enzo335i.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Mi tam dziala bez problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wstawie tez na youtobe.A teraz mzoe sporboj wejsc przez moja strnke (dzial filmy) www.enzo335i.pl Wszystkie filmiki mi działają z twojej strony poza tym jednym Poczekam, aż wstawisz na YouTube bo ja chyba mam coś z kompem (przeglądarką) skoro tylko mi nie działa. Ale pooglądałem resztę filmików i widać, że drzemie w tobie talent Tylko tak dalej <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 AWV, spróbuj w innej przegladarce otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Enzo a kiedy wkoncu cos na torze podriftujesz na jakichs zawodach :?: Bo takie latanie dla latania pomiedzy oponami to raczej nijak ma sie do driftu po torze gdzie jest bardziej wąsko i nie masz tak jak tutaj nieograniczonego marginesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Enzo a kiedy wkoncu cos na torze podriftujesz na jakichs zawodach :?: Bo takie latanie dla latania pomiedzy oponami to raczej nijak ma sie do driftu po torze gdzie jest bardziej wąsko i nie masz tak jak tutaj nieograniczonego marginesu Pod koniec sierpnia jade na wyrazow. Niestey w II lidze na razie nie wystartuje bo wiem, ze jeszcze za malo umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi