wojtek75 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam.Mam problem...a mianowicie na przednich prawych drzwiach odpadła mi tapicerka boczka(razem z klamką).Widać że poprzedni właściciel kleił go sam bo są pozostalości po kleju...widać też że wystają połamane kołeczki a nie które otwory są puste...Mam pytanie....czy ta tapicerka jest wklejana czy mocowana na jakieś zaczepy??? Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001puma Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 tapicerka trzyma się na klipsach <bmw_1> tak, że nie martw się otworami, kup klipsy i po sprawie na strone ok 9 ale nie jestem pewny ( jeden klips ok 3 zł) i jeszcze pod klamką wewnętrzną są dwie śrubki i to cała filozofia :mrgreen: ( aha bym zapomniał boki i dół to plastikowe klipsy, góra zaraz koło szyby to są takie 4 klipsy metalowe wsuwane. <bmw> Żaden klej !!!!!!! <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Ale mówimy o tej części welurowej....nie całym boczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001puma Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 aha, spoko chyba źle zrozumiałem :mrgreen: , w każdym bądz razie ta tapicerka jest na takich nitach plastikowych zaciskanych na gorąco ( z całym boczkiem), wiec pozdostaje ci dobry klej do tapicerki. <bmw_1> Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi