Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Trochę pana poniosło...

Forest

Rekomendowane odpowiedzi

Lucius, Chyba mylisz, mnie z kimś innym. Gdybym chciał Ci "pojechać" to bym zrobił to tak żebyś nie miał wątpliwości. Co do Tego, że tłumaczysz taki styl jazdy na publicznej drodze że jest cool i nic się nie dzieje to chyba nie wymaga komentarza... Zauważ, że filmik w którym pokazujesz co koleś potrafi, jest na torze a nie na drodze publicznej.

Wydaje mi się że oglądał ten film

Taki ciągnik bez naczepy ma naprawdę duże kopyto.

To też się dzieje na zamkniętym torze.

Zastanawiałeś się jakie konsekwencje może mieć jego nieodpowiedzialność i brawura?

Zastanów się co byś gościowi zrobił gdyby przez taką "zabawe" skrzywdził osobe Tobie bliską...

Ja wcale nie pochwalam jego stylu jazdy .. już nieraz spotkałem kretyna na drodze, ale ani razu nie widziałem brawury ze strony kierowców ciężarowych .. te wszystkie filmiki o kierowcach samochodów ciężarowych mogą przerażać, ale to zaledwie 1% kierowców .. reszta z nich to normalni zawodowi kierowcy. Ja wiem, że jeśli w wypadku uczestniczy TIR to każdy powie że na pewno wina stoi po stronie ciężarówki .. tylko, że wielu kierowców nie posiada wyobraźni za kierownicą, zajeżdżając drogę, wymuszając i wyprzedzając w niebezpiecznych miejscach pojazd którego ciężar może przekraczać 30 ton. Przy takich ciężarówkach trzeba zachować ostrożność .. kierowca wszystkiego nie dopilnuje. To tak napisałem dla wyjaśnienia :) Ten kierowca ewidentnie jest winny i naraził innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo.